Vinamold Natural Soft tarkkoihin töihin

Tuotenro: 505504

Tilaustuote! Minimi toimituserä 25 kg. Kysy toimitusaikaa myynti@kerasil.fi!

Ilmoita saatavuudesta
22,75 / kg
Hinnanalennukset Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto Nurmijärven myymälästä, Kaukokiidon rahti, Lähellä-paketti, Matkahuolto Jakopaketti, Kerasil-kuljetus, Postipaketit, max 25 kg lähetykset pakkauksineen

Vinamold - väritön (natural) Soft muottimassa

* samat ominaisuudet kuin punaisessa Vinamold-massassa

* voidaan tehdä syviä/teräviä yksityiskohtia sisältäviä valuja myös pienistä esineistä

* ideaali tarkkaan työskentelyyn / paljon yksityiskohtia sisältäviin töihin

 

 
Vinamold on vinyylipohjainen, joustava ja kestävä muottimassa, jolla on hyvä vetokestävyys. Vinamold-muottimassaa käytetään erilaista materiaalia olevien mallien jäljentämiseen. Vinamold sopii hyvin esim. betonin, kipsin ja hartsien valamiseen. Vinamoldit eivät sisällä haihtuvia liuoksia tai mitään muita myrkyllisiksi tunnettuja aineita, mutta niitä ei kuitenkaan pitäisi käyttää ravintoaineiden yhteydessä. Vinamoldista valmistettuja muotteja voidaan varastoida vuosikausia. Yhtä muottia voidaan käyttää satoja kertoja ennenkuin se kuluu . Muotti voidaan silloin sulattaa ja valaa uudelleen käyttöä varten.

Vinamold-kuumasulatusmassaa käytetään kuumentamalla 150-160°C asteeseen ja kaatamalla se emomuottiin. Kaatolämpötila on 140-150°C. Vinamold-muottimassaa voi käyttää useaan kertaan eikä muotteja yleensä tarvitse käsitellä erotusaineilla. Vinamold on ns. itseirtoavaa. Puumuotteja käytettäessä on kuitenkin hyvä lakata muotti ilmakuplien ehkäisemiseksi.

HUOM! Vinamold-muottimassaa kuumennettaessa siitä vapautuu myrkyttömiä höyryjä. Suosittelemme hyvää ilmastointia tai suojanaamarin käyttöä.

1 kg Vinamoldia = 1 litra sulatettuna.

Tilaustuote! Minimi toimituserä 25 kg. Kysy toimitusaikaa myynti@kerasil.fi!

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa tätä tuoteryhmää: Kipsit, kuvanveisto ja välineet